Emma Möller

emma.moller@btr.nu
0705-636692

Hemmabana: Axevalla

Min travverksamhet:
Jag gick hästgymnasiet 94-96 på Axevalla travbana och tog där körlicens och B-tränarlicens. Jag har jobbat heltid med trav och kört lopp, där jag även fick vinna på Åby (med den första hästen som jag tränade hos min arbetsgivare: Limbo Tham. Ett fantastiskt ögonblick såklart!)
Mitt liv har alltid bestått av hästar och jag har även varit mycket engagerad på min hemmabana Axevalla. I dagsläget har jag en 6-åring e. Jocose på min träningslista och en 1-åring e. Weingartner som jag börjar att jobba med så smått.. Jag och min sambo har uppfödning i liten skala på vår gård utanför Lidköping och driver även ett andelsbolag med en egen uppfödning e. Maharajah, där målet är att få vara med i årgångslopp samt att få många nya delägare engagerade inom travet!
På vår gård finns även den gamla travaren Spiken. Han är en utmärkt läromästare för alla som hälsar på som vill lära sig mer om hästar.

Min första häst:
Min första uppfödning och egna travhäst är Shania Maid. Jag lånade hennes mamma Nobil Princess och fick jobba ihop till en levande fölavgift efter Spotlite Lobell. Jag hade förmånen att få fram ett riktigt fint sto som tjänade 580.000 kr med ett rekord på 13. Vi fick även vinna v75 tillsammans. En saga såklart som jag är väldigt glad över :) Shania Maid är numera vårt avelssto på gården