Årets B-Tränare 2014

Lars hade många anledningar att jubla under 2014! Lars hade många anledningar att jubla under 2014!

2014 blev ett nytt namn respekterat i Travsverige. Lars Järpedal, amatören från Lilleskog i Västergötland, startade sin tränarrörelse på allvar och det gick fint.
På 80 starter tjänade hästarna 815.200 kronor och segerprocenten slutade på 25 procent. Det är anledningen till att han blev utsedd till årets B-tränare 2014 av BTR

Lars Järpedal, Åby

Årets B-tränare erhåller ett stipendium på 20 000 kronor från vår samarbetspartner Trygg-Hansa, utdelare Heidi Skön (BTR) Årets B-tränare erhåller ett stipendium på 20 000 kronor från vår samarbetspartner Trygg-Hansa, utdelare Heidi Skön (BTR)

För dagen är det Raggamuffin och Red Hot Snapper som framför allt visar framfötterna. De två är också anledningen till att det gick så bra under fjolåret.
– Båda hästarna håller hög kapacitet och visade det under fjolåret. Ändå stämde det inte fullt ut, men jag är inte den som klagar. Tanken är att vi ska nå fjolårets siffror, vi får se om det går. Materialet till att få det resultatet har vi, men jag vet hur den här sporten är. Det kommer dalar, vad som är tur är att de dalarna sällan är speciellt långa. Raggamuffin hittades på auktion och Red Hot Snapper är en egenuppfödning. Kombinationen av att köpa och föda upp hästar är något som är intressant.